Artikkeli

Karamel­li­päh­kinät

Sekoita pähkinät hunaja, suola ja sokeri. Levitä pähkinät pellille leivinpaperille niin, että ne eivät kosketa toisiaan...

200 g pe­kaa­ni-, has­sel- ja sak­san­päh­ki­nöi­tä

4 rkl hu­na­jaa

3/4 tl suo­laa

3 rkl so­ke­ria

1. Se­koi­ta päh­ki­nät hu­na­ja, suo­la ja so­ke­ri. Le­vi­tä päh­ki­nät pel­lil­le lei­vin­pa­pe­ril­le niin, et­tä ne ei­vät kos­ke­ta toi­si­aan. Kyp­sen­nä uu­nis­sa 200 as­tees­sa noin 5 mi­nuut­tia. Jääh­dy­tä päh­ki­nät. Tar­joa sel­lai­si­naan tai sa­laa­tis­sa.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ