Koti ja keittiö 05/05
500 g tuoreita, isoja herkkusieniä
1 prk (80 g) pieniä kapriksia
Marinadi:
3 1/2 rkl ruokaöljyä
1 sitruunan kuori ja mehu
1–2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl sokeria
Koristeluun:
isoja kapriksia ja silputtua kevätsipulia tai persiljaa
1. Puhdista ja puolita herkkusienet ja pane ne kulhoon.
2. Sekoita marinadiainekset. Kaada seos sienille ja sekoita.
3. Nosta peitetty kulho viileään ja anna maustua pari tuntia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2