Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

MARI HAR­JU­LA • KU­VAU­SA­VUS­TA­JA AN­JA LEP­PÄ­NEN • KU­VAT AR­TO VUO­HE­LAI­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 5/2013

Kapris-savulohi-filorullat

Filotaikinasta valmistetut kapris-savulohirullat ovat rapeaa sormisyötävää.

noin 24 kpl

1 pkt (450 g) fi­lo­tai­ki­naa

Täy­te:

500 g läm­min­sa­vu­loh­ta

1 ruuk­ku til­liä (tai ruo­ho­si­pu­lia)

noin 3 rkl pie­niä kap­rik­sia

100 g ri­cot­ta­juus­toa (tai maus­ta­ma­ton­ta tuo­re­juus­toa)

hie­man rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

ri­paus suo­laa

Le­vy­jen voi­te­luun:

100 g suo­la­ton­ta voi­ta

2 rkl tuo­ret­ta per­sil­jaa hie­non­net­tu­na

Pin­nal­le:

1 muna

see­sa­min­sie­me­niä

1. Su­la­ta fi­lo­tai­ki­na pak­kauk­sen oh­jeen mu­kaan.

2. Pois­ta lo­hes­ta ruo­dot ja nah­ka. Hie­non­na til­li.

3. Se­koi­ta kaik­ki täyt­teen ai­nek­set kes­ke­nään.

4. Su­la­ta voi ja se­koi­ta sii­hen hie­non­net­tu per­sil­ja.

5. Le­vi­tä fi­lo­tai­ki­na­le­vyt pi­nos­sa työ­pöy­däl­le ja leik­kaa le­vyt nel­jään osaan. Jätä yk­si le­vy­pi­no pöy­däl­le työs­tet­tä­väk­si ja kää­ri muut sik­si ai­kaa kel­muun, et­tei­vät ne kui­vu.

6. Ota ai­na yk­si tai­ki­na­le­vy vuo­rol­laan, voi­te­le ke­vy­es­ti per­sil­ja­voil­la, lai­ta pääl­le toi­nen levy ja voi­te­le jäl­leen. Lai­ta lu­si­kal­li­nen täy­tet­tä toi­seen pää­hän pöt­kök­si muo­toil­tu­na, rul­laa puo­leen­vä­liin, kään­nä reu­nat si­sään­päin, voi­te­le reu­nat per­sil­ja­voil­la ja rul­laa lop­puun pa­ke­tik­si. Ase­ta rul­lat sau­ma­puo­li alas­päin pel­lil­le lei­vin­pa­pe­rin pääl­le.

7. Voi­te­le rul­lat mu­nal­la ja ri­pot­te­le pääl­le see­sa­min­sie­me­niä. Pais­ta uu­nis­sa 200 as­tees­sa noin 10 mi­nuut­tia.

Lue Myös

Rapea sekaleipä

Taateli-mallasleipä

Parmesaani-sinihomejuusto-filokääröt

Rapea sekaleipä

Taateli-mallasleipä

Parmesaani-sinihomejuusto-filokääröt

Täytetyt ohrasämpylät

Brie-juustolla päällystetyt crostinit

Kurpitsaiset solmusämpylät

Kaprissilli

Seesa­mi­lo­hi­rullat

Töölöläiskodin komeat puitteet jäävät kakkoseksi taiteelle

Kaprissilli

Seesa­mi­lo­hi­rullat

Töölöläiskodin komeat puitteet jäävät kakkoseksi taiteelle

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.