Koti ja Keittiö 03/07
9 dl vettä
1 pss (200 g) pakastemustikoita
1 1/2 dl mustaherukkamehutiivistettä
3 rkl perunajauhoja
1 dl sokeria
1 kanelitanko
1. Pane kattilaan vesi, kanelitanko ja mustikat ja kiehauta seos.
2. Kumoa seos siivilän läpi toiseen kattilaan. Painele mustikat tiiviisti siivilän läpi, heitä kuoret pois ja nosta kanelitanko takaisin kattilaan.
3. Sekoita perunajauhot mustaherukkamehuun ja kaada seos ohuena nauhana kattilaan mustikkapohjan sekaan.
4. Lisää sokeri ja kuumenna seos kiehuvaksi koko ajan sekoittaen.
5. Anna keiton juuri ja juuri kiehahtaa ja poista kanelitanko.
6. Kaada keitto kuumalla vedellä lämmitettyyn termospulloon ja nauti jälkiruokana.
Vinkki! Halutessasi pakkaa mukaan, pakkaselta suojaan, kätevä pursotettava kermavaahtopurkki, jolla saat viimeisteltyä kuuman mustikkakeiton maukkaasti ja helposti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2