Koti ja keittiö 9/2009
Ohje neljälle
3 broilerinfileetä (noin 400 g)
Marinadi:
4 - 5 valkosipulinkynttä
2 - 3 tl tuoretta inkivääriraastetta yhden sitruunan mehu
3 rkl valkoviinietikkaa
1 tl garam masalaa
1 tl jauhettua kuminaa
1 tl korianteria
1/2 tl cayennepippuria
1/2 tl sinapinsiemeniä
1/2 dl rypsiöljyä
Lisäksi:
1 sipuli
1 kanelitanko
1/2 tl kuivattua chilirouhetta
1/2 tl cayennenpippuria
3/4 tl suolaa
ripaus sokeria
1 dl kanalientä
Paistamiseen: öljyä
Tarjoiluun: naanleipää tai riisiä
1. Leikkaa broilerit isoiksi kuutioiksi.
2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Kääntele broilerinpalat marinadiin ja anna maustua jääkaapissa 2 - 3 tuntia.
3. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuumenna öljy pannulla, lisää chilirouhe, cayennenpippuri ja kanelitanko. Kääntele hetken ja lisää sipulit. Kääntele taas ja lisää broilerinpalat. Anna ruskistua. Lisää suola, sokeri ja kanaliemi ja hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 15 - 20 minuuttia, kunnes liha on mureaa.
4. Poista kanelitanko ja tarjoa lämpimän naanleivän tai keitetyn basmatiriisin kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2