Ohje neljälle
puolikas grillattu broileri
4 porkkanaa
puolikas lanttu (noin 800 g)
puolikas juuriselleri (noin 250 g)
puoli purjoa
4 valkosipulinkynttä
8 dl vettä
3 - 4 rkl kanafondia
rouhittua mustapippuria
1/2 tl chilirouhetta
2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
2 rkl sitruunamehua
1/2 tl kuivattua timjamia
ripaus kuivattua rakuunaa
ripaus fariinisokeria
2 dl kuohu- tai ruokakermaa
1. Kuori ja kuutioi juurekset. Viipaloi ja huuhtele purjo. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
2. Mittaa vesi ja fondi kattilaan ja kiehauta. Lisää juureskuutiot, purjorenkaat, valkosipulit sekä muut mausteet. Anna kiehua hiljalleen 10 - 15 minuuttia, kunnes juurekset pehmenevät.
3. Poista sillä aikaa broilerista nahka ja luut ja kuutioi broilerinliha. Lisää broilerinpalat ja ruokakerma keittoon. Kuumenna keitto kiehuvaksi ja tarjoa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ