Koti ja Keittiö 4/08
(Ohje neljälle hengelle)
300 g broilerin rintafileetä
3 rkl öljyä
1 pieni kesäkurpitsa
1 pieni munakoiso
4 kevätsipulia
1–2 valkosipulinkynttä
2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
1 ½–2 rkl vihreää currytahnaa
4 dl kanalientä
4 dl kookosmaitoa
2 rkl kalakastiketta
200 g munanuudeleita
2 limetin mehu
Päälle:
korianteria
3 rkl suolapähkinöitä
1. Leikkaa broilerinfileet kuutioiksi. Huuhtele ja kuutioi myös kesäkurpitsa ja munakoiso. Hienonna kevätsipulit ja kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
2. Kuumenna öljy paistin- tai wokkipannulla ja ruskista kanakuutiot siinä nopeasti. Nosta broilerikuutiot pois pannulta. Lisää pannulle öljyä ja kuumenna. Lisää kesäkurpitsa- ja munakoisokuutiot pannulle ja pikapaista ne nopeasti kauttaaltaan. Lisää kevätsipuli, valkosipuli ja inkivääri ja jatka kääntelyä vielä hetken.
3. Lisää currytahna, kanaliemi, kookosmaito ja kalakastike. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen noin 6–8 minuuttia. Lisää nuudelit ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet. Mausta lopuksi limemehulla.
4. Jaa neljään kulhoon, ripottele päälle pähkinöitä ja korianteria.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2