KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 9/2012
4 annosta
4 broilerin koipireittä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 tl korianterinsiemeniä
1 rkl rypsiöljyä
1 tl juustokuminaa
1 punainen chili
6 dl kanalientä
1 dl cashewpähkinöitä
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
1 tl kanelia
1 tl kuivattua oreganoa
2 rkl fariinisokeria
50 g tummaa suklaata (70 %)
1. Paloittele koipireidet kahteen osaan. Leikkaa terävällä veitsellä nahkaan viiltoja.
2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Murskaa korianterinsiemenet huhmareessa.
3. Kuullota sipuleita, korianterinsiemeniä ja juustokuminaa hetken aikaa öljyssä padan pohjalla.
4. Lisää broilerinpalat ja jatka paistamista, kunnes broilerit saavat hieman väriä.
5. Halkaise chili ja poista kanta. Hienonna chili. Lisää chili pataan kanaliemen, hienoksi rouhittujen pähkinöiden, tomaattimurskan, kanelin, oreganon ja fariinisokerin kanssa.
6. Hienonna suklaa ja lisää pataan. Anna hautua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 40 minuuttia tai kunnes broileri on kypsää.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2