Koti ja keittiö 5/2008
1 kg luomuporsaan- tai broilerisuikaleita
2 isoa sipulia
2 prk (à 225 g/140 g) viipaloituja säilykebambunversoja
1/2 kiinankaali
1 pkt (400 g) munanuudelia
Maustekastike:
1 dl seesamiöljyä
1 1/2 tl currytahnaa
1/2 dl valkoviinietikkaa
2 murskattua valkosipulinkynttä
1 dl ruokosokeria
1 sitruunan mehu
1 rkl soijakastiketta
2 tl raastettua inkivääriä
suolaa maun mukaan
1. Keitä nuudelit paketin ohjeen mukaan, valuta ja lisää sekaan tilkka öljyä.
2. Paista porsas- tai broilerisuikaleet kypsiksi öljytilkassa kuumalla muurinpohjapannulla, lisää loppuvaiheessa kuoritut, viipaloidut sipulit ja kääntele hetken ajan, kunnes sipuli on kuullottunut. Nosta sivuun.
3. Kuullota öljyssä currytahna ja valkosipulimurska.
4. Lisää hetken päästä loput maustekastikkeen ainekset. Kiehauta seos.
5. Pane sekaan kypsä liha-sipuliseos, pilkottu kiinankaali, valutetut bambunversot ja nuudelit.
6. Kääntele seos tasaiseksi niin, että maustekastike jakaantuu joka puolelle ja seos lämpenee. Nosta tarjolle.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2