4-6 annosta
8-12 puista, liotettua varrastikkua
400 g kuorittuja jättikatkaravun pyrstöjä
400 g maustamatonta broilerin rintafileetä
Marinadi:
1 1/2 dl rypsiöljyä
yhden limen mehu
3 rkl kalakastiketta
2 rkl soijaa,
2 tl kurkumaa
Lime-maapähkinäkastike:
100 g maapähkinöitä
2 dl kookosmaitoa
2-3 tl punaista currytahnaa
1 rkl sokeria
1 rkl kalakastiketta
2 tl soijakastiketta
1-2 rkl hienonnettua korianteria
kahden limetin mehu
1. Paloittele broilerifileet. Sekoita marinadi. Laita jättikatkaravunpyrstöt ja broilerit maustumaan pariksi tunniksi.
2. Kuori ja paahda maapähkinät kuivalla pannulla. Hienonna maapähkinät monitoimikoneella tai sauvasekoittimella karkeiksi.
3. Kiehauta kookosmaito, lisää maapähkinärouhe ja currytahna. Keitä hiljalleen 10 minuuttia koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee hieman. Lisää sokeri, kalakastike ja soija. Sekoita tasaiseksi ja mausta korianterilla ja limemehulla. Jäähdytä kastike.
4. Valuta ylimääräinen marinadi pois broilerinpaloista ja katkaravuista ja pujota ne varrastikkuihin. Grillaa uunissa grillivastuksen alla 250 asteessa noin 5-10 minuuttia. Käännä vartaat grillauksen aikana.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2