15 palaa
6 munaa
5 dl maitoa
1 1/2 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Kalkkunatäyte:
200 g kalkkunafileetä
1 dl raastettua kesäkurpitsaa
1 prk (200 g) aurinkokuivatulla
tomaatilla maustettua tuorejuustoa
nippu basilikaa
ripaus suolaa
1. Vatkaa munat kevyesti rikki. Lisää maito, jauhot ja mausteet sekoittaen.
2. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada munakastaikina pellille. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
3. Kumoa kypsä munakas toiselle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
4. Valmista täyte. Suikaloi kalkkuna hienoksi, raasta kesäkurpitsa, ja sekoita ne tuorejuuston joukkoon. Mausta seos silputulla basilikalla ja suolalla.
5. Levitä täyte pohjalle ja kääri se tiukalle rullalle. Anna vetäytyä kylmässä noin tunti ennen tarjoilua.
6. Leikkaa rullasta valmiita viipaleita ja koristele ne kesäkurpitsaraasteella.
Koti ja keittiö 5/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2