KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 8/2013
Herkullinen pyttipannu syntyy ahvenfileistä, katkaravunpyrstöistä ja perunoista.
Hiillostettua siikaa ja kasvisvokkia. Kokonaiset kalat on helppo kypsentää nuotion hiilloksella halsterissa.
Oiva makupari haukipihveille syntyy mummon hölskykurkuista.
Maittava kuharullakeitto sopii niin arkeen kuin juhlaan.
Maukas kesäinen kalaleipä syntyy näkkileivästä ja savusiiasta.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2