KATRI SCHRÖDER • KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 8/2014
4 annosta
6 pkt (á 100 g) pakastesurimipuikkoja
½ punainen paprika
½ limetin raastettu kuori
1 kananmuna
2 rkl kalakastiketta
1 rkl limetin mehua
1 dl pankojauhoja tai kuivia leivänmuruja
Paistamiseen:
rypsiöljyä
Ruohosipuli-limettimajoneesi:
1 ½ dl majoneesia
½ limetin raastettu kuori
2 rkl limetin mehua
1 rkl hienonnettua ruohosipulia
1 rkl hienonnettuja kapriksia
1. Sulata surimipuikot ja hienonna tasaiseksi massaksi veitsen avulla. Nosta kulhoon hyvin hienoksi leikatun paprikasilpun ja muiden ainesten kanssa. Sekoita tasaiseksi massaksi.
2. Muotoile seoksesta kostutetuin käsin litteitä, pyöreitä pihvejä. Paista pihvit useammassa erässä runsaassa kasvisöljyssä pannulla, kunnes ne ovat kypsiä ja pinnaltaan kauniin kullanruskeita. Nosta valumaan talouspaperin päälle.
3. Sekoita majoneesin ainekset. Tarjoile lämpimät pihvit majoneesiin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2