200 g ahvenfileetä
300 g nahatonta lohifileetä
1/2 kesäkurpitsa
1/2 punainen paprika
1/2 keltainen paprika
3–4 viipaletta ciabatta-leipää
suolaa
mustapippuria
1/2 dl oliiviöljyä
1/2 limetin mehu
Lisäksi:
puisia tai metallisia varrastikkuja
Kastike:
1 prk (200 g) ruokajogurttia
2-3 rkl mangochutneytä
mustapippuria
1. Leikkaa kalafileet muutaman sentin kokoisiksi kuutioiksi. Leikkaa kesäkurpitsa kuorimaveitsellä ohuiksi suikaleiksi. Poista paprikoista siemenet ja leikkaa ne sitten melko suuriksi paloiksi. Kuutioi myös leipä reiluiksi paloiksi.
2. Pujottele varrastikkuihin vuorotellen kalaa, kasviksia ja leipäkuutioita. Mausta vartaat suolalla ja pippurilla, nosta ne uunipellille tai grilliritilälle ja valuta lopuksi päälle öljy ja limetinmehu.
3. Kytke uunin grillivastukset päälle ja kypsennä vartaita 225 asteessa noin 10 minuuttia tai kunnes ne saavat hieman väriä.
4. Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoile kastike kalavartaiden kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2