Koti ja Keittiö 08/07
4 kalafileetä esim. siikaa
suolaa ja valkopippuria
maustamiseen
voita ja öljyä paistamiseen
Lämmin kurkkukastike:
2 keskikokoista
avomaankurkkua
ripaus suolaa
3 valkosipulinkynttä
2 tl vihreää karritahnaa
2 dl paksua maustamatonta
jogurttia esim. turkkilaista
ripaus suolaa ja sokeria
2 rkl tuoretta silputtua tilliä
1 pieni kerä sydänsalaattia
öljyä kuullottamiseen
1. Kuori ja kuutioi kurkut pieniksi.
2. Pane siivilään ja ripottele päälle suolaa. Jätä mehustumaan noin 15 minuutiksi.
3. Kuullota pannulla öljytilkassa kuoritut, murskatut valkosipulit ja karritahna.
4. Painele kurkkukuutiot kuiviksi ja lisää ne pannulle jogurtin kanssa. Kääntele niin, että seos lämpenee. Mausta suolalla ja sokerilla.
5. Lisää silputtu tilli ja sydänsalaatti.
6. Paista kalafileet pannulla öljyn ja voin seoksessa kypsiksi ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Tarjoa kalat lämpimän kurkkukastikkeen ja uusien perunoiden kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2