Artikkeli

Kakkubuffet kruunaa kevään juhlan

Tyy­li­käs täy­te­kak­ku on juh­la­pöy­dän kes­ki­pis­te.

Me­he­vät maut, ku­ten sit­ruu­na, cap­puc­ci­no, suk­laa, mar­jat ja mar­si­paa­ni, viet­te­le­vät mo­der­nien kak­ku­jen ma­ku­rai­toi­na.

 

Kak­ku­me­nu

 

Eng­lan­ti­lai­nen le­mon curd-mar­ja­kak­ku (ku­vas­sa oi­ke­al­la)

Cap­puc­ci­no-ma­ren­ki­kak­ku (ku­vas­sa ta­ka­na)

Jää­dy­tet­ty mar­ja­mous­se­kak­ku

Tup­la­suk­laa­kak­ku (ku­vas­sa va­sem­mal­la)

Kat­so myös:

Man­go-suk­laa­kak­ku

Kar­pa­lo-koo­kos­mous­se­kak­ku

Suk­lai­nen kir­sik­ka­juus­to­kak­ku

Ku­nin­ga­tar­kak­ku tuo­re­juus­to­kuor­ru­tuk­sel­la

 

KUVA SAN­NA PEU­RA­KOS­KI