Sanna KekäläinenKuvat Sanna PeurakoskiKoti ja keittiö 12/2011
n. 40 kpl
200 g voita tai margariinia
5 dl vehnäjauhoja
2,5 dl sokeria
½ dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 rkl vaniljasokeria
1 muna
Koristeluun:
sulatettua suklaata, nonparelleja
1. Sekoita kaikki aineet notkeaksi taikinaksi sähkövatkaimen taikinakoukuilla tai yleiskoneessa.
2. Jaa taikina kuuteen osaan ja leivo ne tangoiksi. Nosta tangot leivinpaperilla päällystetyille uunipelleille. Paina tangot hieman matalammiksi.
3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
4. Leikkaa tangot hieman lämpiminä muutaman sentin paksuisiksi vinoiksi viipaleiksi. Koristele halutessasi sulatetulla tummalla tai valkoisella suklaalla ja nonparelleilla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2