Koti ja keittiö 11/2011SANNA KEKÄLÄINEN | KUVA ARTO VUOHELAINEN
4 hengelle
4 broilerin rintaleikettä
suolaa, mustapippuria myllystä
Täyte:
1 dl voimakasta juustoraastetta, esim. appenzeller
½ dl hienonnettuja kalamataoliiveja
½ dl hienonnettua aurinko-
kuivattua tomaattia
3 rkl hienonnettua, tuoretta oreganoa
1. Pyyhi rintaleikkeet talouspaperilla. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Tee syvä tasku jokaiseen leikkeeseen.
2. Yhdistä täytteen aineet. Työnnä täytettä tiiviisti leikkeiden sisälle. Sulje halutessasi cocktailtikulla.
3. Paista leikkeisiin kaunis väri pintaan voi-öljyseoksessa pannulla. Nosta leikkeet uunivuokaan ja jatka paistamista 175-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia tai kunnes broileri on kypsää.
4. Tarjoa keitettyjen kasvisten ja polentan tai perunamuusin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2