Artikkeli

Juustopusut

Sekoita rasva ja sokeri. Lisää jauhoja kunnes taikinaa pystyy kaulimaan. Taputtele levyksi ja pane kylmään siksi aikaa, kun sekoitat täytteen...

14-16 kpl

Kuo­ri­tai­ki­na:

200 g voi­ta tai mar­ga­rii­nia

1 dl so­ke­ria

4 1/2 dl + 1/2 dl veh­nä­jau­ho­ja

Täy­te:

150 g ri­cot­ta- tai ra­e­juus­toa

1 muna

1 dl so­ke­ria

1 tl ka­ne­lia

1 rkl veh­nä­jau­ho­ja

Voi­te­luun:

1 muna , pin­nal­le ki­de­so­ke­ria

1. Se­koi­ta ras­va ja so­ke­ri. Li­sää jau­ho­ja kun­nes tai­ki­naa pys­tyy kau­li­maan. Ta­put­te­le le­vyk­si ja pane kyl­mään sik­si ai­kaa, kun se­koi­tat täyt­teen.

2. Täy­tet­tä var­ten yh­dis­tä en­sin muna ja so­ke­ri. Li­sää tuo­re­juus­to ja jau­hot. Maus­ta täy­te ka­ne­lil­la. Se­koi­ta ta­sai­sek­si.

3. Kau­li tai­ki­na ja ota pyö­re­äl­lä muo­til­la kak­ku­sia. Pane ku­hun­kin no­ka­re täy­tet­tä ja um­mis­ta ku­ten pas­tei­jat.

4. Voi­te­le lei­von­nai­set mu­nal­la ja ri­po­ta pin­taan ki­de­so­ke­ria. Pais­ta pu­su­ja 175-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 25–30 mi­nuut­tia.

Koti ja keit­tiö 11/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ