14-16 kpl
Kuoritaikina:
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
4 1/2 dl + 1/2 dl vehnäjauhoja
Täyte:
150 g ricotta- tai raejuustoa
1 muna
1 dl sokeria
1 tl kanelia
1 rkl vehnäjauhoja
Voiteluun:
1 muna , pinnalle kidesokeria
1. Sekoita rasva ja sokeri. Lisää jauhoja kunnes taikinaa pystyy kaulimaan. Taputtele levyksi ja pane kylmään siksi aikaa, kun sekoitat täytteen.
2. Täytettä varten yhdistä ensin muna ja sokeri. Lisää tuorejuusto ja jauhot. Mausta täyte kanelilla. Sekoita tasaiseksi.
3. Kauli taikina ja ota pyöreällä muotilla kakkusia. Pane kuhunkin nokare täytettä ja ummista kuten pasteijat.
4. Voitele leivonnaiset munalla ja ripota pintaan kidesokeria. Paista pusuja 175-asteisessa uunissa noin 25–30 minuuttia.
Koti ja keittiö 11/2002
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2