Koti ja keittiö 11/2011SANNA KEKÄLÄINENKUVAT ARTO VUOHELAINEN
n. 20 palloa
1 pötkö (450 g) vuohenjuustoa
1–3 rkl kermaa tai oliiviöljyä
n. 3 dl rouhittuja pähkinöitä
1. Murustele vuohenjuusto kulhoon tai tehosekoittimeen. Lisää joukkoon n. ruokalusikallinen kermaa tai öljyä. Aja tasaiseksi tahnaksi sauva- tai tehosekoittimella. Lisää tarvittaessa nestettä siten, että massa on tasaista ja siitä on helppo tehdä palloja.
2. Pyörittele massa palloiksi.
3. Laita pähkinärouhe lautaselle ja kierittele pallerot. Säilytä pallot viileässä. Ota ne huoneenlämpöön n. 15 minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoile esimerkiksi paahdetun maalaisleivän kanssa.
Valmistusaika: n. 15 minuuttia
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.