Artikkeli

Juustokeksit

Sekoita huoneen­läm­pöiseen margariiniin jauhot, juustoraaste, suola ja kerma. Pane taikina kylmään hetkeksi...

150 mar­ga­rii­nia

1 1/2 dl veh­nä­jau­ho­ja

2 dl hii­va­lei­pä­jau­ho­ja

1 ps (150 g) em­men­tal­juus­toa raas­tee­na

ri­paus suo­laa

1/2 dl ker­maa

Pin­nal­le:

see­sa­min­sie­me­niä

1. Se­koi­ta huo­neen­läm­pöi­seen mar­ga­rii­niin jau­hot, juus­to­raas­te, suo­la ja ker­ma. Pane tai­ki­na kyl­mään het­kek­si.

2. Kau­li tai­ki­nas­ta hy­vin jau­ho­te­tul­la pöy­däl­lä ohut levy. Ota sii­tä pyö­re­äl­lä muo­til­la kak­ku­ja.

3. Ri­pot­te­le kak­ku­jen pin­nal­le see­sa­min­sie­me­niä.

4. Pais­ta 200 as­tees­sa noin 8 mi­nuut­tia. Tar­joa olii­vi-yrt­ti­tah­nan kans­sa.