MARI HARJULA • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 1-2/2013
4 annosta
400–500 g esim. pennepastaa
Kastike:
400 g maustamattomia broilerinfileesuikaleita
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä tai voita
2 dl ruokakermaa
200 g erilaisia juustoja kuten esimerkiksi gorgonzolaa, pecorinoa, taleggioa ja mozzarellaa
rouhittua mustapippuria
ripaus suolaa
Tarjoiluun:
noin 70 g (1 pss) saksanpähkinöitä
1 ruukku rucolaa
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta kovat juustot. Kuullota sipuleita hetki rasvassa kattilassa. Lisää broilerisuikaleet ja anna niiden ruskistua kauttaaltaan.
2. Lisää kerma ja juustoraasteet sekä homejuusto nokareina. Anna kiehahtaa ja sekoita, kunnes juustot ovat sulaneet ja kastike on paksuhkoa. Hauduta vielä noin
5 minuuttia.
3. Mausta kastike mustapippurilla ja lisää tarvittaessa hieman suolaa.
4. Keitä pasta, valuta ja sekoita kastikkeeseen.
5. Rouhi pähkinät. Ripottele pastan päälle rouhittuja saksanpähkinöitä ja rucolanlehtiä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2