Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

MARI HAR­JU­LA • KU­VAT AR­TO VUO­HE­LAI­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 1-2/2013

Juusto-broileripasta

Broileri tekee neljän juuston pasta­kas­tik­keesta ruokaisan.

4 an­nos­ta

400–500 g esim. pen­ne­pas­taa

Kas­ti­ke:

400 g maus­ta­mat­to­mia broi­le­rin­fi­lee­sui­ka­lei­ta

1 si­pu­li

2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

1 rkl öl­jyä tai voi­ta

2 dl ruo­ka­ker­maa

200 g eri­lai­sia juus­to­ja ku­ten esi­mer­kik­si gor­gon­zo­laa, pe­co­ri­noa, ta­leg­gi­oa ja moz­za­rel­laa

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

ri­paus suo­laa

Tar­joi­luun:

noin 70 g (1 pss) sak­san­päh­ki­nöi­tä

1 ruuk­ku ru­co­laa

1. Kuo­ri ja hie­non­na si­pu­li ja val­ko­si­pu­lin­kyn­net. Raas­ta ko­vat juus­tot. Kuul­lo­ta si­pu­lei­ta het­ki ras­vas­sa kat­ti­las­sa. Li­sää broi­le­ri­sui­ka­leet ja an­na nii­den rus­kis­tua kaut­taal­taan.

2. Li­sää ker­ma ja juus­to­raas­teet sekä ho­me­juus­to no­ka­rei­na. An­na kie­hah­taa ja se­koi­ta, kun­nes juus­tot ovat su­la­neet ja kas­ti­ke on pak­suh­koa. Hau­du­ta vie­lä noin

5 mi­nuut­tia.

3. Maus­ta kas­ti­ke mus­ta­pip­pu­ril­la ja li­sää tar­vit­ta­es­sa hie­man suo­laa.

4. Kei­tä pas­ta, va­lu­ta ja se­koi­ta kas­tik­kee­seen.

5. Rou­hi päh­ki­nät. Ri­pot­te­le pas­tan pääl­le rou­hit­tu­ja sak­san­päh­ki­nöi­tä ja ru­co­lan­leh­tiä.

Lue Myös

Pinaatti-broileririsotto

Rapeat broilerinkoivet

Parsa ja kinkku-munahakkelus

Pinaatti-broileririsotto

Rapeat broilerinkoivet

Parsa ja kinkku-munahakkelus

Linssikeitto vegeillä höystettynä

Lammaskofta-vartaat

Pekoniin käärityt taatelit

Salvia-fenkolimaustettu porsaankylki

Linssikeitto vegeillä höystettynä

Peuracarpaccio

Salvia-fenkolimaustettu porsaankylki

Linssikeitto vegeillä höystettynä

Peuracarpaccio

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2