(4-6 annosta lisäkkeeksi)
2–3 perunaa
noin 200 g palsternakkaa
2 porkkanaa
2 munaa
3/4 dl maitoa
1/2 tl suolaa
1/2 maustemittaa jauhettua valkopippuria
2–3 rkl hienonnettua persiljaa
1 pieni valkosipulinkynsi hienonnettuna
Vuokien voiteluun:
voita tai margariinia
1. Kuori ja kuutioi perunat ja palsternakka ja keitä miedosti suolatussa vedessä pehmeiksi, noin 10 min. Kaada keitinvesi pois ja soseuta juurekset. Lisää munat, maito ja mausteet.
2. Kuori ja kuutioi porkkanat. Keitä niitä eri kattilassa hetken aikaa, melkein kypsiksi. Siivilöi ja lisää peruna-palsternakkaseokseen.
3. Voitele alumiiniset annosvuoat (noin 1–1,5 dl) ja täytä ne kasvisseoksella. Kypsennä uunissa vesihauteessa 150 asteessa noin 40 minuuttia.
4. Kumoa timbaalit tarjoiluvadille tai suoraan annoslautasille ja tarjoa lihan, kanan tai kalan lisäkkeenä.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ