KATRI SCHRÖDER • KUVAT ARTO VUOHELAINEN KOTI JA KEITTIÖ 9/2013
4 annosta
400 g porkkanaa
400 g lanttua
150 g juuriselleriä tai -persiljaa
pala purjoa
2 kananmunaa
1 tl suolaa
½ tl juustokuminansiemeniä
½ tl korianterinsiemeniä
ripaus rouhittua mustapippuria
Paistamiseen:
voita
1. Kuori ja raasta juurekset käsiraastimella tai monitoimikoneella. Puhdista purjo ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
2. Sekoita kasvisraasteet ja kananmunat keskenään. Jauha mausteet morttelissa ja lisää kasvisseokseen. Sekoita ainekset huolellisesti.
3. Paista lettupannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeita pihvejä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2