Loihdi vahvoja ja lempeitä makuja juureksista.
Syksyn mehevistä mukuloista ja juurikkaista saa loihdittua niin arki kuin vierasruokaakin. Vahvan ja aromaattisen makuisista juureksista valmistuu niin maistuvaa arkiruokaa kuin hienostunutta sunnuntairuokaakin, sekä leivonnaisia ja välipaloja. Paahtaminen tuo juuresten makeuden esille ja syventää makuja.
Kokeile esimerkiksi seuraavia juuresherkkuja:
Paahdettu punajuurikeitto ja chevremousse
Fetajuustolla höystetty keltajuuri-perunapitsa
Raitajuuri-sienipiiras
Palsternakka-perunapannukakku
Rapeat lanttukukkoset
Maa-artisokkasosekeitto ja mätimousse
Peruna-selleri-pekoniröstit
Keitetyt mustajuuret ja sitruunasabayon
Sinihomejuustotäytteiset uuninauriit
Limekuorrutteiset porkkanamuffinit
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2