Isomman porukan juhlissa parhaat tarjoilut ovat käsin syötäviä suupaloja.
IHAN ALKUUN
Pöydässä on hyvä olla jotakin naposteltavaa, kun vieraat saapuvat. Laita pöytään maustettuja pähkinöitä sekä siemennäkkäriä ja hummusta.
Reseptit:
Mausteiset juustopähkinät
Paahdettu porkkanahummus
Siemennäkkileipä
KASVISSYÖJÄLLE
Valmis lehti- tai voitaikina on erinomainen apu pikkusyötäviä valmistettaessa.
Reseptit:
Juustopallot
Juustolantit
Artisokka-pinaattikiekot
KALAA JA LIHAA
Pienet suupalat voivat olla myös täyttäviä, kun kokoat ne tuhdeista aineksista.
Reseptit:
Viikuna-maksacrostinit
Possu-satayvartaat
Peruna-lohiblinit
KATSO MYÖS:
Italialainen menu
Herkulliset pikkusuolaiset
Roseenpunaisilla kuplilla juhlaan
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ