Artikkeli

Juhlien pikkusuolaiset

Isom­man po­ru­kan juh­lis­sa par­haat tar­joi­lut ovat kä­sin syö­tä­viä suu­pa­lo­ja.

IHAN AL­KUUN

Pöy­däs­sä on hyvä ol­la jo­ta­kin na­pos­tel­ta­vaa, kun vie­raat saa­pu­vat. Lai­ta pöy­tään maus­tet­tu­ja päh­ki­nöi­tä sekä sie­men­näk­kä­riä ja hum­mus­ta.

Re­sep­tit:

Maus­tei­set juus­to­päh­ki­nät

Paah­det­tu pork­ka­na­hum­mus

Sie­men­näk­ki­lei­pä

 

 

KAS­VIS­SYÖ­JÄL­LE

Val­mis leh­ti- tai voi­tai­ki­na on eri­no­mai­nen apu pik­ku­syö­tä­viä val­mis­tet­ta­es­sa.

Re­sep­tit:

Juus­to­pal­lot

Juus­to­lan­tit

Ar­ti­sok­ka-pi­naat­ti­kie­kot

 

 

KA­LAA JA LI­HAA

Pie­net suu­pa­lat voi­vat ol­la myös täyt­tä­viä, kun ko­ko­at ne tuh­deis­ta ai­nek­sis­ta.

Re­sep­tit:

Vii­ku­na-mak­sac­ros­ti­nit

Pos­su-sa­ta­y­var­taat

Pe­ru­na-lo­hib­li­nit

 

KAT­SO MYÖS:

Ita­li­a­lai­nen menu

Her­kul­li­set pik­ku­suo­lai­set

Ro­seen­pu­nai­sil­la kup­lil­la juh­laan