Koti ja Keittiö 10/06
150 g perattuja neulamuikkuja
5–6 perunaa
2 keltasipulia
1 tl suolaa
1 tl valkopippuria
1 pkt (170 g) pekonisiivuja
Paistamiseen:
3 rkl margariinia tai voita
Päälle:
raastettua ruisleipää
1. Kuori ja viipaloi perunat. Kuori ja suikaloi sipuli.
2. Kuullota peruna- ja sipuliviipaleet pannulla rasvassa.
3. Mausta peruna-sipuliseos suolalla ja valkopippurilla. Kumoa se uunivuokaan pikkumuikkujen kanssa niin, että päällimmäiseksi jää perunaviipaleita. Pane päälle pekoniviipaleet.
4. Lisää vettä niin, että perunat juuri ja juuri peittyvät.
5. Raasta päälle ohut kerros ruisleipää.
6. Paista 200 asteessa noin 30–40 minuuttia, kunnes pekoni on rapeaa. Anna vuoan jäädä uuniin jälkilämpöön, kunnes perunat ovat pehmenneet.
7. Nauti raikkaan salaatin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2