Artikkeli

Jogurt­ti­jää­te­lö­puikot

Perkaa mansikat. Mittaa kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi...

250 g (noin 1/2 l) man­si­koi­ta

2 1/2 dl maus­ta­ma­ton­ta jo­gurt­tia

1-2 rkl sit­ruu­na­me­hua

1 rkl to­mu­so­ke­ria

1. Per­kaa man­si­kat.

2. Mit­taa kaik­ki raa­ka-ai­neet te­ho­se­koit­ti­meen ja se­koi­ta ta­sai­sek­si.

3. Kaa­da seos jää­te­lö­puik­ko­muot­tei­hin ja lai­ta ne pak­ka­seen.

Vink­ki! Voit val­mis­taa jää­te­lö­pui­kot myös kaa­ta­mal­la se­os­ta pie­niin ka­pei­siin la­sei­hin tai pi­ka­rei­hin ja lait­ta­mal­la pie­net lu­si­kat nii­hin ti­kuik­si en­nen pa­kas­ta­mis­ta.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ