Koti ja Keittiö 04/07
2 perunaa
1 sipuli
1 muna
1 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria
1/2 tl meiramia
300 g jauhettua naudanmaksaa
Mango-sipulilisäke:
2–3 tuoretta, kypsää mangoa
3 banaanisalottisipulia
1 dl punaviinisiirappia
tilkka balsamiviinietikkaa
maun mukaan suolaa
Paistamiseen:
öljyä
1. Kuori ja raasta perunat. Silppua sipuli.
2. Kuullota sipulisilppu öljytilkassa pannulla.
3. Yhdistä kaikki pihvien ainekset keskenään kulhoon. Paista pihvit molemmilta puolin kypsiksi esimerkiksi pienellä lettupannulla.
4. Kuori ja lohko salottisipulit ja kuullota ne pannulla öljyssä pehmeiksi.
5. Kuori ja viipaloi mangojen lihat ja pane viipaleet pannulle kuullottuneiden sipulien sekaan.
6. Lisää punaviinisiirappi ja kuumenna sekoittaen pari minuuttia. Maista ja lisää maun mukaan balsamiviinietikkaa ja suolaa.
7. Tarjoa lisäke jauhemaksapihvien, keitettyjen perunoiden ja vihreän salaatin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2