Teksti Sanna Kekäläinen
Kuva Fabian Björk
4 pikkuannosta
1 pieni kukkakaali
1 pieni parsakaali
Frittitaikina:
2 kananmunaa
3 dl kivennäisvettä
4 dl vehnäjauhoja
1 dl maissitärkkelysjauhoja
1 tl suolaa
Paistamiseen:
1 l rypsiöljyä
Tarjoiluun:
soijaa, wasabia jagari-inkivääriä
● Irrota kaalit pieniksi nupuiksi.
● Sekoita taikinan aineet keskenään.
● Kasta tempurat taikinaan vasta juuri ennen paistamista. Friteeraa 180-asteisessa öljyssä, kunnes väri on kauniin kullanruskea (noin 3–5 minuuttia). Nosta talouspaperille valumaan. Tarjoa soijan, gari-inkiväärin ja wasabin kanssa.
Viinisuositus: Puolikuiva, kevyen mausteinen ja sitruksinen Anselmann Riesling Classic 2016, Saksa, 11,48 e.
Katso myös nämä herkulliset reseptit:
Paahdettu valkosipuli-kukkakaalikeitto
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2