Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Teks­ti San­na Ke­kä­läi­nen

Kuva Fa­bi­an Björk

Japanilainen parsa- ja kukka­kaa­li­tempura

Parsa- ja kukka­kaa­li­tempura on edullinen ja maukas pikkupala vaikka drinkin kaveriksi.

4 pik­ku­an­nos­ta

1 pie­ni kuk­ka­kaa­li

1 pie­ni par­sa­kaa­li

Frit­ti­tai­ki­na:

2 ka­nan­mu­naa

3 dl ki­ven­näis­vet­tä

4 dl veh­nä­jau­ho­ja

1 dl mais­si­tärk­ke­lys­jau­ho­ja

1 tl suo­laa

Pais­ta­mi­seen:

1 l ryp­si­öl­jyä

Tar­joi­luun:

soi­jaa, wa­sa­bia ja­ga­ri-in­ki­vää­riä

● Ir­ro­ta kaa­lit pie­nik­si nu­puik­si.

● Se­koi­ta tai­ki­nan ai­neet kes­ke­nään.

● Kas­ta tem­pu­rat tai­ki­naan vas­ta juu­ri en­nen pais­ta­mis­ta. Fri­tee­raa 180-as­tei­ses­sa öl­jys­sä, kun­nes väri on kau­niin kul­lan­rus­kea (noin 3–5 mi­nuut­tia). Nos­ta ta­lous­pa­pe­ril­le va­lu­maan. Tar­joa soi­jan, gari-in­ki­vää­rin ja wa­sa­bin kans­sa.

Vii­ni­suo­si­tus: Puo­li­kui­va, ke­vy­en maus­tei­nen ja sit­ruk­si­nen An­sel­mann Ries­ling Clas­sic 2016, Sak­sa, 11,48 e.

Kat­so myös nämä her­kul­li­set re­sep­tit:

Bang bang -kuk­ka­kaa­li

Paah­det­tu val­ko­si­pu­li-kuk­ka­kaa­li­keit­to

Kuk­ka­kaa­li-vuo­hen­juus­to­cap­puc­ci­no

Lue Myös

Kylmä vuohen­juus­to­kastike

Paahdetut uunijuurekset

Saksalainen perunasalaatti

Kylmä vuohen­juus­to­kastike

Paahdetut uunijuurekset

Saksalainen perunasalaatti

Possu-satayvartaat

Kurpitsa-kvinoasalaatti

Kurpit­san­sie­men­tahna

Donburi eli japanilainen kulhoruoka

Munakoisoa ja inkivääriä japanilaisittain

Ramen eli japanilainen nuudelikeitto

Donburi eli japanilainen kulhoruoka

Munakoisoa ja inkivääriä japanilaisittain

Ramen eli japanilainen nuudelikeitto

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2