Koti ja Keittiö 4/2006
6 dl kermaviiliä
200 g ranskankermaa
Yrtti-valkosipulijuusto:
1 valkosipulinkynsi
1 rkl tuoretta persiljaa
hienonnettuna
1 rkl tuoretta tilliä
hienonnettuna
1 rkl tuoretta ruohosipulia
hienonnettuna
ripaus suolaa
Persikka-saksanpähkinäjuusto:
puolikas säilykepersikka
2–3 rkl saksanpähkinöitä rouhittuna
Juusto oliivien ja aurinkokuivattujen tomaattien kera:
8 kivetöntä kalamataoliivia
3–4 aurinkokuivattua tomaattia
rouhittua mustapippuria
ripaus suolaa
1. Sekoita keskenään kermaviili ja ranskankerma. Kaada seos suodatinpussilla vuorattuun puhtaaseen kahvisuodattimeen tai siivilään. Aseta alle astia, johon ylimääräinen neste valuu. Anna valua jääkaapissa seuraavaan päivään.
2. Jaa juustomassa kolmeen osaan. Sekoita yhteen osaan yrtti- ja valkosipulimausteet, yhteen osaan persikka-saksanpähkinämausteet ja yhteen osaan oliivitomaattimausteet. Tarjoile leivän tai keksien kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2