1 rs (100 g) vihreitä papuja
1 rs (150 g) herkkusieniä tai herkkutatteja
1-2 valkosipulinkynttä
1 prk (190 g) hillosipuleita
1 prk (400 g) kidney-papuja
Kastike:
3 rkl valkoviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
4 rkl tryffeliöljyä
nippu silputtua timjamia
ripaus sokeria
ripaus suolaa
1. Keitä ja paloittele vihreät pavut. Viipaloi sienet ja valkosipulinkynnet, huuhtele sipulit ja kidney-pavut.
2. Kokoa kaikki ainekset tarjoilulautaselle. Valmista kastike ja kaada se salaatille. Tarjoa parmesaanilastujen ja tuoreen leivän kanssa.
Vinkki! Tryffeliöljy on laadukasta oliiviöljyä, johon on uutettu mustia tryffeleitä makua antamaan. Öljyn aromi on voimakas ja se sopii hyvin tarjoiltavaksi raakojen sienten kanssa. Kallista öljyä myydään pienissä pulloissa, ja pienikin tilkka antaa ruoalle pikantin lisämaun.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ