2 rkl öljyä
1 rkl voita
1 sipuli
1 raastettu porkkana
1 lehtisellerin varsi
1 00 g sieniä (esim. siitake)
50 g pekonia
400 g jauhelihaa (nautaa, possua)
3 dl kuivaa punaviiniä
suolaa ja pippuria
3 rkl tomaattipyreetä
3–4 dl lihalientä
(1 1/2 dl kermaa)
1. Raasta porkkana ja pilko sipuli, sellerinvarsi, sienet ja pekoni.
2. Kuumenna öljy ja sulata voi pannulla ja paahda kasvikset sekä sienet rasvassa. Ota sivuun.
3. Paahda pannulla pekoni ja jauheliha. Kaada joukkoon punaviini. Lisää tomaattipyree sekä lihaliemi ja sekoita kasvikset mukaan kastikkeeseen. Anna kastikkeen hautua hiljalleen kannen alla.
4. Kun kastike on pehmeää, lisää halutessa kerma ja keitä hetki. Tarkista maut.
Koti ja keittiö 1-2/2003
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2