500 g luutonta lampaan lapaa tai paistia
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1–2 tl currya
1 rkl rypsiöljyä
1 laakerinlehti
3 kokonaista neilikkaa
1 kanelitanko
1/2 tl cayennepippuria
1 tl suolaa
2 dl kookosmaitoa
3 dl kanalientä (kuutiosta)
1 dl cashewpähkinöitä
1 banaani
1/2 dl rusinoita
1. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.
2. Paista paloiteltua lampaanlihaa, sipulisilppua ja currya muutamia minuutteja öljyssä kattilassa.
3. Lisää laakerinlehti, neilikat, kanelitanko, cayennepippuri, suola, kookosmaito ja kanaliemi. Sekoita ja pane kansi päälle.
4. Anna padan kiehua hiljalleen noin 50 minuuttia. Tarkista maku, halutessasi voit lisätä ruoan tulisuutta lisämausteilla.
5. Lisää cashewpähkinät, viipaloitu banaani ja rusinat.
6. Tarjoile lammaspata esimerkiksi keitetyn basmatiriisin kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2