Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 04/07

Inkivää­ri­sii­ra­pilla maustettu jäätelölatte

(yk­si an­nos)

1 an­nos esp­res­soa (kat­so eril­li­nen oh­je)

2 dl ku­lu­tus­mai­toa

2 pien­tä pal­loa tof­fee­jää­te­löä

maun mu­kaan vaa­le­aa in­ki­vää­ri­sii­rap­pia

1. Höy­ry­tä mai­to ste­a­me­ris­sä ker­mai­sek­si tai läm­mi­tä se, mut­ta älä kei­tä. Vaah­do­ta esim. pie­nel­lä säh­kö­käyt­töi­sel­lä mai­to­vis­pi­läl­lä.

2. Kaa­da mai­to pit­kään la­siin, li­sää kuu­ma esp­res­so, jää­te­lö­pal­lot ja sii­rap­pia maun mu­kaan.

3. Nau­ti heti.