Artikkeli

MARI HAR­JU­LA • KU­VAU­SA­VUS­TA­JA AN­JA LEP­PÄ­NEN • KU­VAT AR­TO VUO­HE­LAI­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 6-7/2013

Inkivääri-korian­te­ri­ma­rinadi

Sopii hyvin kanan ja kalan marinointiin.

40 g in­ki­vää­riä

1 sit­ruu­na­ruo­ho

3 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

1 dl ko­ri­an­te­ria hie­non­net­tu­na

2 dl soi­ja­kas­ti­ket­ta

¾ dl os­te­ri­kas­ti­ket­ta

3 rkl sit­ruu­na­me­hua

1. Kuo­ri ja raas­ta in­ki­vää­ri.

2. Hie­non­na sit­ruu­na­ruo­hon

val­koi­nen osa.

3. Kuo­ri ja hie­non­na val­ko­si­pu­lin­kyn­net.

4. Se­koi­ta kaik­ki ai­nek­set kes­ke­nään.

Vink­ki! So­pii hy­vin ka­nan ja ka­lan ma­ri­noin­tiin.