4 keltasipulia
1 rkl voita
1 rkl vaaleaa muscovadotai
ruokokidesokeria
1 rkl silputtua tuoretta
inkivääriä
1 rkl makeaa soijakastiketta
ripaus sahramia
mustapippuria
2 rkl silputtua tuoretta
persiljaa
1 1/2 dl ruokakermaa
1. Kuori sipulit ja leikkaa ne
ohuiksi renkaiksi. Kuullota sipulirenkaita
pannulla voissa,
kunnes ne muuttuvat läpikuultaviksi.
Älä anna sipulin
saada väriä.
2. Lisää pannuun sokeri ja
hauduta sipuleita vielä muutama
minuutti. Sekoittele aina
silloin tällöin. Lisää inkivääri,
soijakastike, sahrami,
mustapippuri, persilja ja ruokakerma.
3. Nosta kansi päälle ja hauduta
sipuleita kymmenisen
minuuttia, kunnes ne ovat
täysin pehmeitä.
4. Tarjoile tagliatelle-pastan
ja tuoreen leivän kanssa.
Koti ja keittiö 4/2004
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ