Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

San­na Ke­kä­läi­nen Ku­vat Reet­ta Pa­sa­nen­Ko­ti ja keit­tiö 4/2012

Ilmakuivattuun kinkkuun kääritty mureke

Lihamureke kietaistaan ilma-kuivattuun kinkkuun. Murekepötkön sisältä löytyy kananmunayllätys.Tarjoa lisäkkeenä parmesaanilla höystettyä perunamuusia.

8–10 vii­pa­let­ta

1 pie­ni sa­lot­ti­si­pu­li

1 rkl öl­jyä

1 dl korp­pu­jau­ho­ja

3 dl mai­toa, ker­maa tai vet­tä

2 mu­naa

2 tl suo­laa

1 tl rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

1 kg sika-nau­ta­jau­he­li­haa

4–5 ko­vak­si­kei­tet­tyä mu­naa

n. 10 vii­pa­let­ta il­ma­kui­vat­tua

kink­kua

Vuo­an voi­te­luun:

n. 2 tl ryp­si­öl­jyä

1. Kuo­ri ja hie­non­na si­pu­li. Kuul­lo­ta silp­pu öl­jys­sä pan­nul­la kyp­säk­si.

2. Yh­dis­tä korp­pu­jau­hot ja nes­te. Maus­ta suo­lal­la ja pip­pu­ril­la. An­na se­ok­sen tur­vo­ta noin 10 mi­nuut­tia. Se­koi­ta jouk­koon jau­he­li­ha ja raa’at mu­nat ta­sai­sek­si se­ok­sek­si.

3. Voi­te­le suo­ra­kai­teen muo­toi­nen uu­ni­vuo­ka (ve­toi­suus rei­lu 1 l) tai käy­tä pin­noi­tet­tua vuo­kaa, jota ei tar­vit­se voi­del­la. Aset­te­le kink­ku­vii­pa­leet vuo­kaan si­ten, et­tä vii­pa­lei­den päät roik­ku­vat vuo­an ul­ko­puo­lel­la muu­ta­man sen­tin.

4. Lai­ta puo­let mu­re­ke­mas­sas­ta vuo­kaan ja tee kes­kel­le sy­ven­nys. Lai­ta sy­ven­nyk­seen kei­te­tyt, kuo­ri­tut mu­nat. Li­sää lop­pu tai­ki­na ja pai­ne­le mu­re­ke kiin­ni. Ta­soi­ta pin­ta ve­teen kas­te­tul­la veit­sel­lä. Tait­te­le kink­ku­vii­pa­lei­den päät siis­tis­ti mu­rek­keen pääl­le.

5. Pais­ta mu­re­ket­ta 175-as­tei­sen uu­nin kes­ki­ta­sol­la 45–60 mi­nuut­tia. Ku­moa mu­re­ke tar­joi­lu­va­dil­le.

6. Tar­joi­le li­säk­kei­nä esi­mer­kik­si to­maat­ti-si­pu­li­sa­laat­tia, kei­tet­ty­jä vih­rei­tä pa­pu­ja ja par­me­saa­nil­la maus­tet­tua pe­ru­na­muu­sia.

Lue Myös

Nyhtökanatacot

Pad Thai eli paistettua nuudelia

Hampurilainen ja juures­rans­ka­laiset

Nyhtökanatacot

Pad Thai eli paistettua nuudelia

Hampurilainen ja juures­rans­ka­laiset

Sitruunainen broilerisalaatti

Makkaraperunat

Prosciuttopasta

Jauhelihamureke ja antipas­to­kas­vikset

Kolin kansallispuisto on koettava - täydellinen talvilomakohde

Miten reklamoida kiinteistön kaupassa?

Jauhelihamureke ja antipas­to­kas­vikset

Kolin kansallispuisto on koettava - täydellinen talvilomakohde

Miten reklamoida kiinteistön kaupassa?

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Käykää pöytään! Inspiroidu joulukotien kauniisti katetuista juhlapöydistä

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Käykää pöytään! Inspiroidu joulukotien kauniisti katetuista juhlapöydistä

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.