Artikkeli

Koti ja keit­tiö 05/05

Ilmakuivattu kinkku, ananas ja balsa­mi­co­sii­rappi

Suikaloi kinkku ohueksi ja leikkaa ananaksesta pieniä kolmioita...

80–100 g il­ma­kui­vat­tua kink­kua

1 tuo­re, kyp­sä ana­nas

Sii­rap­pi:

4 rkl hu­na­jaa

4 rkl val­kois­ta bal­sa­mi­coa

Li­säk­si:

1 pu­nai­nen chili hie­non­net­tu­na

1. Sui­ka­loi kink­ku ohu­ek­si ja leik­kaa ana­nak­ses­ta pie­niä kol­mi­oi­ta.

2. Kei­tä ko­koon sii­ra­pin ai­nek­set

3. Pane ana­nas­pa­loil­le kink­kua ja nii­den pääl­le sil­put­tua chi­liä. Vii­meis­te­le pa­lat va­lut­ta­mal­la pa­lo­jen pääl­le sii­rap­pia.