200 g (2 ¼ dl) sokeria
150 g voita tai margariinia
kupillinen (noin 1 ½ dl) vettä
300 g (noin 5 dl) vehnäjauhoja
3 munaa
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
(1-2 tl raastettua sitruunankuorta)
● Kiehauta vesi ja rasva ja anna jäähtyä.
● Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
● Sekoita kuivat aineet keskenään.
● Lisää vesi-rasvaseos muna-sokerivaahtoon. Lisää sitten siivilän läpi kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
● Voitele ja korppujauhota rengasvuoka.
● Kaada taikina vuokaan. Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45 minuuttia. Kokeile kakun kypsyys tikulla. Kun tikkuun ei tartu taikinaa, kakku on kypsä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2