Lämpimät lammasleivät valmistuvat kypsästäkin lampaanlihasta.Mausta revitty lampaanliha vain jauhelihatäytteen kanssa samaan tapaan fenkolin- ja sinapinsiemenillä, kardemummalla ja sitruunalla.
Revitty tai kuutioitu lampaanliha maistuu myös foccaccialeivän välissä kasviksilla ja tsatsikilla höystettynä tai fetajuustolla ja tsatsikilla rikastetun lammasburgerin välissä.
Ylimääräisen lampaanlihan saa kätkettyä myös varioimalla helppotekoisten pizzapyörteiden pizzapyörteiden täytteitä tai käyttämällä sen pannupizzaan Feta-kasvislasagneen tai mintulla maustettuun tuoretomaattipastaan voi lisätä myös lampaanlihaa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ