Artikkeli

Hyödynnä lampaan rippeet

Jäikö pääsiäisestä lammasta jäljelle? Hyödynnä jämät rentojen rääppiäisten merkeissä. Uudessa muodossa ja uusilla lisukkeilla höystettynä lammas maistuu taas!

Läm­pi­mät lam­mas­lei­vät val­mis­tu­vat kyp­säs­tä­kin lam­paan­li­has­ta.Maus­ta re­vit­ty lam­paan­li­ha vain jau­he­li­ha­täyt­teen kans­sa sa­maan ta­paan fen­ko­lin- ja si­na­pin­sie­me­nil­lä, kar­de­mum­mal­la ja sit­ruu­nal­la.

Re­vit­ty tai kuu­ti­oi­tu lam­paan­li­ha mais­tuu myös foc­cac­ci­a­lei­vän vä­lis­sä kas­vik­sil­la ja tsat­si­kil­la  höys­tet­ty­nä tai fe­ta­juus­tol­la ja tsat­si­kil­la ri­kas­te­tun lam­mas­bur­ge­rin  vä­lis­sä.

Yli­mää­räi­sen lam­paan­li­han saa kät­ket­tyä myös va­ri­oi­mal­la help­po­te­kois­ten piz­za­pyör­tei­den piz­za­pyör­tei­den täyt­tei­tä tai käyt­tä­mäl­lä sen pan­nu­piz­zaan  Feta-kas­vis­la­sag­neen  tai min­tul­la maus­tet­tuun tuo­re­to­maat­ti­pas­taan voi li­sä­tä myös lam­paan­li­haa.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ