Artikkeli

Hunajasinappi

2 dl hu­na­jaa

2 1/2 dl si­nap­pi­jau­het­ta

2 mu­naa

2 tl pe­ru­na­jau­hoa

2 tl vä­ki­vii­na­e­tik­kaa

1 dl ker­maa

1. Mit­taa kat­ti­laan puo­let hu­na­jas­ta ja muut ai­neet.

2. Kuu­men­na koko ajan se­koit­ta­en kun­nes seos sa­ke­nee.

3. Ota si­nap­pi lie­del­tä ja se­koi­ta jouk­koon lop­pu hu­na­ja.

Vih­je: Pe­rus­si­nap­pia voi ri­kas­taa esi­mer­kik­si ome­na­so­seel­la tai kon­ja­kil­la. An­nok­ses­ta tu­lee 4 pien­tä pur­kil­lis­ta. Si­nap­pi säi­lyy hy­vin jou­luun.

Koti ja keit­tiö 11/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ