2 dl hunajaa
2 1/2 dl sinappijauhetta
2 munaa
2 tl perunajauhoa
2 tl väkiviinaetikkaa
1 dl kermaa
1. Mittaa kattilaan puolet hunajasta ja muut aineet.
2. Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes seos sakenee.
3. Ota sinappi liedeltä ja sekoita joukkoon loppu hunaja.
Vihje: Perussinappia voi rikastaa esimerkiksi omenasoseella tai konjakilla. Annoksesta tulee 4 pientä purkillista. Sinappi säilyy hyvin jouluun.
Koti ja keittiö 11/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2