Artikkeli

Hunajapossu

Hiero fileen pintaan hunajaa, sinappia ja silputtua korianteria. Anna maustua hetki. Valele liha sitruunamehulla ja lisää loput mausteet. Aseta filee ja kokonaiset punasipulit uunivuokaan...

1 por­saan ul­ko­fi­lee

1 dl hu­na­jaa

1 rkl Di­jon-si­nap­pia

2 ruuk­kua ko­ri­an­te­ria

1 sit­ruu­nan mehu

suo­laa

pap­ri­kaa ja ca­yen­ne-

pip­pu­ria

Va­dil­le:

4 pu­na­si­pu­lia ja tim­ja­mia

1. Hie­ro fi­leen pin­taan hu­na­jaa, si­nap­pia ja sil­put­tua ko­ri­an­te­ria. An­na maus­tua het­ki. Va­le­le liha sit­ruu­na­me­hul­la ja li­sää lo­put maus­teet. Ase­ta fi­lee ja ko­ko­nai­set pu­na­si­pu­lit uu­ni­vuo­kaan. Pis­tä ku­hun­kin si­pu­liin tim­ja­mi­nok­sa ja va­le­le pin­ta pos­sun maus­te­lie­mel­lä.

2. Kuu­men­na uu­ni 250-as­tei­sek­si ja pais­ta pos­su­va­tia 40 mi­nuut­tia. Jos liha uh­kaa kui­vah­taa, li­sää pan­nul­le hiu­kan vet­tä.

 

Koti ja keit­tiö 11/2002