1 porsaan ulkofilee
1 dl hunajaa
1 rkl Dijon-sinappia
2 ruukkua korianteria
1 sitruunan mehu
suolaa
paprikaa ja cayenne-
pippuria
Vadille:
4 punasipulia ja timjamia
1. Hiero fileen pintaan hunajaa, sinappia ja silputtua korianteria. Anna maustua hetki. Valele liha sitruunamehulla ja lisää loput mausteet. Aseta filee ja kokonaiset punasipulit uunivuokaan. Pistä kuhunkin sipuliin timjaminoksa ja valele pinta possun mausteliemellä.
2. Kuumenna uuni 250-asteiseksi ja paista possuvatia 40 minuuttia. Jos liha uhkaa kuivahtaa, lisää pannulle hiukan vettä.
Koti ja keittiö 11/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2