KATRI SCHRÖDER • KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 8/2014
4 annosta
pala hunajamelonia (noin 400 g)
½ kurkku
100 g fetajuustoa
2 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
4 rkl hienonnettuja yrttejä, esimerkiksi
minttua ja basilikaa
1. Poista hunajamelonista kuori. Lohko hedelmäliha reiluiksi kuutioiksi. Paloittele kurkku ja fetajuusto.
2. Sekoita kulhossa melonit ja kurkku. Lisää joukkoon oliiviöljy, mausteet ja hienonnetut yrtit. Ripottele joukkoon fetajuusto ja nostele ainekset kevyesti sekaisin. Anna salaatin hetki viilentyä jääkaapissa ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2