Teksti Katri Schröder
Kuvausjärjestelyt Jutta Ylä-Mononen ja Katri Schröder
Kuvat Arto Vuohelainen
5 dl granaattiomenamehua
2 pulloa (0,33 cl) omenasiideriä
2 dl sokeria
6 maustepippuria
2 kanelitankoa
1 appelsiini
Lisäksi:
2 dl calvadosta tai brandya
8–10 kumkvattia
1. Mittaa kattilaan mehu, siideri, sokeri ja mausteet. Pese appelsiini ja viipaloi kattilaan.
2. Kiehauta ainekset ja peitä kannella. Anna juoman maustua 20 minuuttia.
3. Siivilöi juoma ja kuumenna uudelleen höyryävän kuumaksi.
4. Mittaa laseihin alkoholi tai omenamehu. Pese ja viipaloi koristeeksi kumkvatteja.
5. Kaada höyryävä juoma laseihin ja nauti heti.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ