Toimittaja Sanna Kekäläinen
Kuvausavustaja Johanna Vanamo
Kuvaaja Fabian Björk
Valmistusaineet:
Noin 8 palaa
3 isoa kananmunaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 dl täysmaitoa
n. 1 ½ dl vehnäjauhoja
1 rkl voita
Tarjoiluun:
karhunvatukoita
vaahterasiirappia
tomusokeria
vaniljakastiketta
Valmistusohjeet:
1. Laita halkaisijaltaan noin 23-senttinen valurautapannu uuniin. Lämmitä uuni 225 asteeseen.
2. Vatkaa munat ja sokeri. Lisää joukkoon maito ja jauhot. Anna tasaantua noin 10 minuuttia.
3. Laita kuumaan pannuun voinokare ja anna sen sulaa. Levitä voisula tasaisesti pannun pohjalle. Kaada taikina päälle.
4. Paista noin 10–15 minuuttia uunin keskitasolla.
5. Ripottele kuumalle pannarille hieman tomusokeria. Tarjoa marjojen, vaahterasiirapin ja vatkatun vaniljakastikkeen kanssa.
Valmistusaika: noin 15 minuuttia + paistoaika noin 15 minuuttia
Vaikeusaste: helppo
Hinta: Noin 13 euroa
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2