500 g papusekoitusta
400 g jauhelihaa
100 g pekonia
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
1 chili
laakerinlehti
1 ruukku tai nippu persiljaa
1. Liota papuja vedessä yön yli. Kaada liotusvesi pois ja keitä pavut uudessa vedessä suolan kanssa pehmeiksi. (Pikaversio: käytä tölkitettyjä papuja.)
2. Pilko pekoni, sipulit, valkosipuli ja chili. Kuumenna pata. Paahda pekoni ja sen rasvassa jauheliha, sipulit, valkosipuli, chili ja laakerinlehti. Lisää keitetyt pavut ja anna padan hautua, kunnes pavut ovat melkein muhentuneet.
3. Pilko pataan persiljaa ja tarkista suola.
4. Tarjoa riisin kanssa.
Koti ja keittiö 1-2/2003
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2