Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Kat­ri Schrö­der Ku­vat Reet­ta Pa­sa­nen­Ko­ti ja keit­tiö 1-2/2012

Herukka-valko­suk­laa­pullat

Mustaherukoiden sijaan hillopullissa voi käyttää puolukoita, mustikoita tai pieniä omenakuutioita.

noin 20 pul­laa

1 an­nos

Täy­te:

1 pus­si (200 g)

pa­kas­te­mus­ta­he­ru­koi­ta

3 rkl vet­tä

4 rkl hil­lo­so­ke­ria

1 rkl pe­ru­na­jau­ho­ja

200 g val­ko­suk­laa­ta

Voi­te­luun: 1 muna

1. Val­mis­ta en­sin mus­ta­he­ruk­ka- hil­lo. An­na he­ru­koi­den hie­man su­laa. Nos­ta sit­ten he­ru­kat, vesi, hil­lo­so­ke­ri ja pe­ru­na­jau­hot kat­ti­laan. Kei­tä noin mi­nuut­ti koko ajan se­koit­ta­en. An­na jääh­tyä.

2. Val­mis­ta pul­la­tai­ki­na. Tee ko­hot­ta­mat­to­mas­ta tai­ki­nas­ta vä­lit­tö­mäs­ti tan­ko ja jaa se noin 20 ta­sa­ko­koi­seen pa­laan.

3. Pyö­rit­te­le pa­lat pyö­reik­si pul­lik­si ja an­na nii­den ko­ho­ta pei­tet­tyi­nä kak­sin­ker­tai­sik­si.

4. Pai­na ko­hon­nei­siin pul­liin sy­ven­nyk­set jau­ho­te­tun puu­sur­vi­men tai juo­ma­la­sin poh­jan avul­la. Pis­te­le sy­ven­nyk­set haa­ru­kal­la ja voi­te­le reu­nat mu­nal­la.

5. Rou­hi ¾ val­ko­suk­laas­ta kar­ke­ak­si. Jaa suk­laa­rou­he pul­la­sy­ven­nyk­siin. Jaa pääl­le mus­ta­he­ruk­ka­hil­lo.

6. Pais­ta pul­lia 225-as­tei­sen uu­nin kes­ki­ta­sol­la noin 12 mi­nuut­tia.

7. An­na pul­lien jääh­tyä täy­sin. Vuo­le sit­ten lo­pus­ta val­ko­suk­laas­ta las­tu­ja pul­lien pääl­le.

Lue Myös

Helpoin suklaakakku

Rocky road -karkit

Glögipäärynät suklaakakussa

Helpoin suklaakakku

Rocky road -karkit

Glögipäärynät suklaakakussa

Jäädytetty suklaatorttu

Marjainen pavlova

Marjainen tiramisutorttu

Donitsit espres­so­kuor­rut­teella

Portviinissä haudutetut luumut ja limoncello-ranskankerma

Suklaapuustit

Donitsit espres­so­kuor­rut­teella

Portviinissä haudutetut luumut ja limoncello-ranskankerma

Suklaapuustit

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2