Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Kat­ri Schrö­der Ku­vat Reet­ta Pa­sa­nen­Ko­ti ja keit­tiö 1-2/2012

Herukka-valko­suk­laa­pullat

Mustaherukoiden sijaan hillopullissa voi käyttää puolukoita, mustikoita tai pieniä omenakuutioita.

noin 20 pul­laa

1 an­nos

Täy­te:

1 pus­si (200 g)

pa­kas­te­mus­ta­he­ru­koi­ta

3 rkl vet­tä

4 rkl hil­lo­so­ke­ria

1 rkl pe­ru­na­jau­ho­ja

200 g val­ko­suk­laa­ta

Voi­te­luun: 1 muna

1. Val­mis­ta en­sin mus­ta­he­ruk­ka- hil­lo. An­na he­ru­koi­den hie­man su­laa. Nos­ta sit­ten he­ru­kat, vesi, hil­lo­so­ke­ri ja pe­ru­na­jau­hot kat­ti­laan. Kei­tä noin mi­nuut­ti koko ajan se­koit­ta­en. An­na jääh­tyä.

2. Val­mis­ta pul­la­tai­ki­na. Tee ko­hot­ta­mat­to­mas­ta tai­ki­nas­ta vä­lit­tö­mäs­ti tan­ko ja jaa se noin 20 ta­sa­ko­koi­seen pa­laan.

3. Pyö­rit­te­le pa­lat pyö­reik­si pul­lik­si ja an­na nii­den ko­ho­ta pei­tet­tyi­nä kak­sin­ker­tai­sik­si.

4. Pai­na ko­hon­nei­siin pul­liin sy­ven­nyk­set jau­ho­te­tun puu­sur­vi­men tai juo­ma­la­sin poh­jan avul­la. Pis­te­le sy­ven­nyk­set haa­ru­kal­la ja voi­te­le reu­nat mu­nal­la.

5. Rou­hi ¾ val­ko­suk­laas­ta kar­ke­ak­si. Jaa suk­laa­rou­he pul­la­sy­ven­nyk­siin. Jaa pääl­le mus­ta­he­ruk­ka­hil­lo.

6. Pais­ta pul­lia 225-as­tei­sen uu­nin kes­ki­ta­sol­la noin 12 mi­nuut­tia.

7. An­na pul­lien jääh­tyä täy­sin. Vuo­le sit­ten lo­pus­ta val­ko­suk­laas­ta las­tu­ja pul­lien pääl­le.

Lue Myös

Suklaa-karamel­li­pii­rakka

Jäädytetty pistaasi-mansikka-marenkikakku

Vadelma-lakrit­si­kup­pi­kakut

Suklaa-karamel­li­pii­rakka

Jäädytetty pistaasi-mansikka-marenkikakku

Vadelma-lakrit­si­kup­pi­kakut

Valkosuklaa-karpalotrifle

Churros

Minttu-maitosuklaa-sydämet

Donitsit espres­so­kuor­rut­teella

Portviinissä haudutetut luumut ja limoncello-ranskankerma

Suklaapuustit

Donitsit espres­so­kuor­rut­teella

Portviinissä haudutetut luumut ja limoncello-ranskankerma

Suklaapuustit

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.