Katri Schröder Kuvat Reetta PasanenKoti ja keittiö 1-2/2012
noin 20 pullaa
1 annos
Täyte:
1 pussi (200 g)
pakastemustaherukoita
3 rkl vettä
4 rkl hillosokeria
1 rkl perunajauhoja
200 g valkosuklaata
Voiteluun: 1 muna
1. Valmista ensin mustaherukka- hillo. Anna herukoiden hieman sulaa. Nosta sitten herukat, vesi, hillosokeri ja perunajauhot kattilaan. Keitä noin minuutti koko ajan sekoittaen. Anna jäähtyä.
2. Valmista pullataikina. Tee kohottamattomasta taikinasta välittömästi tanko ja jaa se noin 20 tasakokoiseen palaan.
3. Pyörittele palat pyöreiksi pulliksi ja anna niiden kohota peitettyinä kaksinkertaisiksi.
4. Paina kohonneisiin pulliin syvennykset jauhotetun puusurvimen tai juomalasin pohjan avulla. Pistele syvennykset haarukalla ja voitele reunat munalla.
5. Rouhi ¾ valkosuklaasta karkeaksi. Jaa suklaarouhe pullasyvennyksiin. Jaa päälle mustaherukkahillo.
6. Paista pullia 225-asteisen uunin keskitasolla noin 12 minuuttia.
7. Anna pullien jäähtyä täysin. Vuole sitten lopusta valkosuklaasta lastuja pullien päälle.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2