Koti ja Keittiö 08/06
750 g poronkäristyslihaa tai luutonta paistia
3 rkl margariinia
3 keskikokoista keltasipulia
5 dl vettä
1 lihaliemikuutio
1 tl suolaa
2 laakerinlehteä
1 tl kokonaisia viherpippureita
Lisäksi:
1 dl mustaherukkahilloa
1 dl punaherukoita
(1 1/2 rkl kuohukermaa)
1. Leikkaa liha ohuehkoiksi paloiksi tai suikaleiksi.
2. Kuori ja silppua sipulit.
3. Ruskista lihat rasvassa padan pohjalla vähin erin ja lisää sekaan silputut sipulit ja kuullota ne.
4. Lisää pataan vesi, pilkottu lihaliemikuutio ja mausteet.
5. Hauduta kannen alla noin 40 minuuttia.
6. Lisää mustaherukkahillo ja punaherukat ja anna hautua edelleen noin 10 minuuttia.
7. Viimeistele halutessasi kermalla.
8. Tarjoa pata kasvisliemessä keitetyn riisin ja vihreän salaatin kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ