MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 6-7/2013
4 annosta
2 dl tuoreita herneitä (tai pakaste-herneitä)
noin ½ dl cashewpähkinöitä
1–2 valkosipulinkynttä
1 ruukku basilikaa
½ dl oliiviöljyä
3–4 rkl raastettua parmesaania
2–3 tl sitruunamehua
½ tl merisuolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
1. Mittaa herneet, cashewpähkinät, basilikanlehdet ja kuoritut valkosipulinkynnet tehosekoittimeen. Hienonna karkeaksi soseeksi.
2. Lisää öljyä tipoittain, kunnes seos on tasaista tahnaa. Pyöräytä joukkoon myös juustoraaste, sitruunamehu, suola ja pippuri.
3. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ